Gratis afhentning i Sønderborg   ★  Gratis forsendelsen over kr. 300,-  ★  Levering 2-4 hverdage

★ Gratis afhentning i Sønderborg
★ Gratis forsendelsen over kr. 300,-

Om Als Risteri

Vi er et lokalt mikroristeri i Sønderborg på Als hvor vi sælger vores lækre og friskristede kaffe af høj kvalitet.

Vi har et bredt udvalg af primært arabica bønner, så alle, uanset smagspreferencer, har muligheden for at finde deres favorit.

 

Velkommen til vores lille mikroristeri, hvor vores passion for god kaffe er i centrum. Vi tror på, at kaffe ikke blot er en drik, men en oplevelse, og derfor er vi dedikerede til at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Vi er ikke kun eksperter i ristning af kaffebønner, vi elsker også at dele vores viden og vejledning med dem, der ønsker at tage deres kaffeoplevelse til næste niveau. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte bønne til din smag og give dig tips til, hvordan du kan brygge den bedste kop kaffe derhjemme.

Så hvis du er en kaffeentusiast og ønsker at udforske den vidunderlige verden af specialkaffe, er du kommet til det rette sted.

Tag et kig i vores webshop og kom med på en rejse i den gode kaffes verden.

Vi tror på, at god kaffe ikke kun skal være forbeholdt de få, men at alle bør have adgang til den bedste kaffeoplevelse. Derfor er vores mission at gøre friskristet kvalitetskaffe tilgængelig for alle.

Vi rister vores kaffebønner i små partier og sørger for, at de er af højeste kvalitet. Vi tror på, at kaffe skal være frisk og ikke miste sin karakteristiske smag og aroma, som kan ske, hvis bønnerne er for gamle eller ikke er blevet ristet korrekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Als Risteri ApS
Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg
CVR nr. 42047937
E-mail: alsristeri@alsristeri.dk
Tlf: 2073 6363

preloader