Om mig

Jeg hedder Sigrun og driver et lille (micro), kafferisteri på Als i Sønderjylland. 

Det er mig der primært ejer og driver kafferisteriet (selvom det drejer sig også om en del samarbejde fra min mand og vores tre dejlige børn). Jeg er en jurist om dagen og en kafferister om natten - Eller muligvis nogle gange omvendt! Jeg har en passion for kvalitetskaffe og har lyst til at dele virkeligheden af bedre kaffe. 

Jeg blev fanget i verden af specialty coffee - den slags kvalitetskaffe som er af en meget højere kvalitet end det meste af det kaffe du kan købe i supermarkedet. Før var jeg nemlig lige så klog som de fleste om kaffe. Jeg købte den jeg var vant til i supermarkedet og var nogenlunde tilfreds. Det var ganske ok og jeg drak den primært på grund af koffeinindeholdet. Da jeg så for første gang smagte reel kvalitetskaffe blev jeg virkelig overrasket. Jeg havde ingen ide om at kaffe kunne smage så dejligt og at kaffekunne have så mange interessante smagsnuancer. 

Jeg blev også fanget af positiviteten i kaffeverden. Livet er simpelheden for kort til dårlig kaffe!

Jeg rister kaffe på en 1,5 kg Giesen kafferister. Kafferistning er et håndværk. Det kræver præcision, tålmodighed og kafferisteren skal nå frem den bedste smag fra kaffebønnen. Det kræver også en del udviklingsarbejde. 

Jeg rister ca to gange om ugen, eller så tit som nødvendigt. På den måde rister jeg relativt lidt hver gang og tilbyder derfor altid nyristet kaffe. 

Jeg nyder at riste kaffe og i vores produktsortiment kan du finde mange forskellige kaffebønner fra diverse steder i verden - eller omkring kaffebæltet (den part af verden hvor det er muligt at dyrke kaffebønner med god resultat). 

Vi tilbyder også det jeg havde savnet fra Island, forskellig smagskaffe. Det er kvalitetskaffe med tilsat smag, som fx. chokolade, kokos, karamel og hindbær.