Kaffeabonnement - betingelser


Hvad er Als risteris kaffeabonnement?

Du får tilsendt kaffe hver måned i begyndelsen af måneden. Således at du altid har friskristet kaffe hjemme. Du vælger selv hvilken kaffe du har mest lyst til at modtage. Med din yndligskaffe modtager du også månedens kaffe. Dermed har du også mulighed til at smage lidt forskelligt hver måned.

Du betaler løbende, den 1. i måneden for den pågældende måned. Vi hæver pengene fra dit kreditkort den 1. dag i måneden.

Din kaffe er ristet med det samme og bliver leveret til dig helt friskristet. Fordi at vi skal have lidt tid til at riste den og til levering, bliver din kaffe sendt af sted omkring den 5. i måneden.

Det er ingen bindningstid. Du kan opsige dit abonnement hvornår som helst. Dog inden den 1. i måneden for den pågældende måned.

Du kan endvidere ændre dit abonnement hvornår som helst, dog inden den 1. i måneden for den pågældende måned. Du kan fx ændre størrelsen på dit abonnement, hvis du har lyst til at modtage mere/mindre kaffe, eller hvilken basis-kaffe du ønsker at modtage. Du opretter log in til Paywhirl, hvor du kan ændre/opsige dit abonnement.  Skulle det opstå problemer med systemet kan du altid kontakte os via e-mail: alsristeri@alsristeri.dk og vi ordner det for dig.

Levering er inkluderet i prisen. Den pris du betaler for dit abonnement er inklusiv levering.

 

Betingelser:

Når du bestiller et kaffeabonnement betaler du een gang om måneden (den 1. i måneden) for levering af kaffe for den pågældende måned.

Du skal være fyldt 18 år og bo i Danmark.

Bor du et andet sted i verden og du ønsker et kaffeabonnement, kontakt os via email og vi prøver at finde en løsning.

Prisen er inklusiv levering. Levering er med PostNord.

 

Forbehold og eventuelle ændringer

Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl.

Der tages endvidere forbehold for prisændringer, hvor du forinden får besked. Sker der prisændringer får du mulighed for at overveje hvis du ønsker at fortsætte dit abonnement eller stoppe det.

Hvis det sker en ændring i vores sortement og din basis-kaffe udgår, får du en besked herom hvor du kan enten ændre eller opsige dit abonnement.

Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder prisændringer, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

 

Fortrydelsesret, ændring og opsigelse af dit abonnement

Der er ingen fortrydelsesret på levering af fødevarer. Der er dog ingen bindningstid. Du kan altid log ind på Paywhirl hvor du kan ændre eller opsige dit abonnement. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du gøre det inden den 1. i måneden for den pågældende måned. Når du har betalt for dit abonnement, den 1. i måneden, går vi i gang med at riste og levere din kaffe.

Du kan altid ændre dit abonnement med dit log ind på Paywhirl. Der kan du ændre størrelsen af dit abonnement, ændre din basis-kaffe, springe over en levering, eller opsige dit abonnement. Det samme gælder for ændring af abonnement, eller at springe en levering over, at det skal ske inden den 1. i måneden for den pågældende måned.

Hvis der opstår problemer med ændring eller opsigelse af abonnement venligst kontakt os via email på alsristeri@alsristeri.dk og vi ordner det for dig.

 

Hvordan bestiller du Als risteris kaffeabonnement?

 1. Du overvejer hvilket abonnement passer bedst til dig. Du kan se oversigten inde på vores hjemmeside.
 2. Du vælger ”Abonner”
 3. Du indtaster dine personlige oplysninger i Paywhirls system, som vi bruger til vores abonnementer
 4. Du godkender vores betingelser
 5. Du vælger hvilken basis-kaffe du ønsker (undtaget ved smagskaffe abonnement)
 6. Du tjekker hvis alla oplysninger er korrekte
 7. Du gennemfører betalingen med et kreditkort

Efter at du har abonneret kan du altid log ind på Paywhirl for at se din abonnement, ændre den eller stoppe den.

 

Betaling

Når du bestiller et abonnement betaler du online med et kreditkort via en sikker betalingsportal. Dit kreditkort bliver trukket den første i måneden for den pågældende måned/levering.

 

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

 • navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • e-mailadresse
 • betalingskort

Als risteri benytter sig af et tredjepartsprogram, Paywhirl, til at håndtere abonnementer i systemet. Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement. Oplysninger der er afgivet til Als risteri hverken vidergives eller sælges.

 

Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er Als risteri berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.