Kaffeabonnement - betingelser


Hvad er Als risteris kaffeabonnement?

Du får tilsendt kaffe hver 14 dage eller hver 30 dage (du vælger selv). Således at du altid har friskristet kaffe hjemme. Du vælger selv hvilken kaffe du abonnerer med ved at vælge "abonner" ved din yndlings kaffe.

Du betaler løbende, hver 30 dage eller hver 14 dage, for den pågældende levering.

Alt kaffe, uden kaffe med tilsat smag (smagskaffe), er ristet specielt til dig – ”roast to order”. Dvs. din kaffe er ristet til dig efter betaling og bliver leveret til dig helt friskristet. Fordi at vi skal have lidt tid til at riste den og til levering, bliver din kaffe sendt af sted ca 1-2 dage efter betaling.

Det er ingen bindningstid. Du kan opsige dit abonnement hvornår som helst. Dog inden dit kort er trukket for den pågældende levering.

Du kan endvidere ændre dit abonnement hvornår som helst, dog inden dit kort er trukket for den pågældende levering. Det gør du ved at logge ind på din kunde portal. Du kan fx ændre størrelsen på dit abonnement, hvis du har lyst til at modtage mere/mindre kaffe, eller hvilken kaffe du ønsker at modtage. Skulle det opstå problemer med systemet kan du altid kontakte os via e-mail: alsristeri@alsristeri.dk og vi ordner det for dig.

 

Betingelser:

Når du bestiller et kaffeabonnement for levering en gang i måneden (hver 30 dage) betaler du en gang om måneden for levering af kaffe for den pågældende måned. Når du bestiller et kaffeabonnement for levering to gange i måneden (hver 14 dage) betaler du to gange i måneden for to leveringer af kaffe den pågældende måned.

 

Du skal være fyldt 18 år og bo i Danmark.

Bor du et andet sted i verden og du ønsker et kaffeabonnement, kontakt os via email og vi prøver at finde en løsning.

 

Prisen er eklusiv levering. Levering er med GLS eller lokal levering hvor dine varer køres hjem til dig. Lokal levering er gratis for ordre over 110 kr. Levering er altid gratis for ordre over 390 kr i hele Danmark.

 

Forbehold og eventuelle ændringer

Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl.

 

Der tages endvidere forbehold for prisændringer, hvor du forinden får besked. Sker der prisændringer får du mulighed for at overveje hvis du ønsker at fortsætte dit abonnement eller stoppe det.

 

Hvis det sker en ændring i vores sortement og din yndlings kaffe udgår, får du en besked herom hvor du kan enten ændre eller opsige dit abonnement.

 

Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder prisændringer, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

 

Fortrydelsesret, ændring og opsigelse af dit abonnement

Der er ingen fortrydelsesret på levering af fødevarer. Der er dog ingen bindningstid. Du kan altid logge ind, hvor du kan ændre eller opsige dit abonnement.

 

Du kan altid ændre dit abonnement med dit logind. Der kan du ændre størrelsen af dit abonnement, ændre din kaffe, springe over en levering, eller opsige dit abonnement. Det samme gælder for ændring af abonnement, eller at springe en levering over.

 

Hvis der opstår problemer med ændring eller opsigelse af abonnement venligst kontakt os via email på alsristeri@alsristeri.dk og vi ordner det for dig.

 

Betaling

Når du bestiller et abonnement betaler du online med et kreditkort via en sikker betalingsportal. Dit kreditkort bliver trukket hver 30 eller hver 14 dage (afhængigt om du har valgt at modtage levering hver 14. eller hver 30. dag) for den pågældende levering.

 

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

navn

Adresse

Telefonnummer (er udelukkende brugt i forhold til leveringer men ikke til markedsføring)

e-mailadresse

betalingskort

Als risteri benytter sig af et tredjepartsprogram, til at håndtere abonnementer i systemet. Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement. Oplysninger der er afgivet til Als risteri hverken vidergives eller sælges.

 

Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er Als risteri berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.


Dansk da